Промоции

Created jtemplate joomla templates

Най-продавани

Created jtemplate joomla templates

Нови продукти

Created jtemplate joomla templates

Бюлетин

 

Полезна ли е храната, която консумираме?

 Добре дошли в онлайн магазина Vodorasli.info   Съществуват много теории за правилна диета и хранене, а изразът "Човек е това, с което се храни" е всеизвестен. В действителност ние хората, сме това, което консумирамe, а в много случаи само малка част от многото храни, витамини и добавки, които сме глътнали, де факто организма ни усвоява. Съвременният забързан свят ни повлича ежедневно в безкраен водовъртеж като не ни оставя достатъчно време за отдих. Храната ни е непълноценна - консервирана, рафинирана, топлинно преработена... Колко родители се замислят какво точно поглъщат децата им ежедневно - вафли, чипс, тестени закуски, газирани напитки и още безброй калорични лакомства, но пък за жалост с бедна хранителна стойност. Колко от нас могат да си осигурят екологично чиста храна? Масовата промишленост замърсява въздуха и водите. Отпадъците се усвояват от там и попадат в почвите. Много често културите се отглеждат върху изтощени почви или се прибират неузрели, за да бъдат транспортирани. На прозводителите се плаща за количество, не за съдържание и хранителна стойност на отгледаните плодове и зеленчуци. А стресът, цигарите, алкохолът, лекарствата - те допълнително поставят на изпитание нашия организъм. Какво можем да направим поне по отношение на това, което зависи от нас?

Моят съвет

  Моят съвет и искрено предложение е да се обърнете към майката Природа - консумирайте микроводорасли ежедневно! Земята е създала за хората най-балансираната, богата на хранителни вещества храна - синьо зелените водорасли. Тук скептиците веднага ще кажат или помислят, че това е просто поредния начин за печелене на пари и нищо друго освен "зарибяване". Истината е , че съвременния начин на живот и силно обеднелите почви породи необходимост от нова различна екологично чиста храна, а масовия бум на фирми предлагащи хранителни добавки е естествен резултат от посочените вече причини. Затова хранителните добавки са една индустрия, която решава този проблем, те са индустрия на липсващото звено. За хората, които ме познават, не е тайна, че винаги съм се интересувала от здравословния начин на живот и алтернативните форми за лечение, затова за мен продуктите на английската фирма AquaSource се оказаха една нова възможност. Когато моя спонсор - практикуващ лекар невролог ми предложи, не се и поколебах да приема. Резултатът беше поразителен още с първите дни на приема. На тези които желаят, мога да разлажа в личен разговор. Като независим дистрибутор на АкваСорс с времето се убедих в качеството на тези продукти и ги употребявам ежедневно от 2006 година до сега. Изпитвам дълбока вяра в силата на синьозелените микроводорасли АФА и спирулина и ми се иска повече хора да научат за тях. Въпреки, че ежедневно се срещам с недоверие се надявам човешкото мислене да се разчупи и тези супер храни да се ползват като източник на здраве, жизненост и профилактика.

   Каквото и да се каже или напише, ще е малко, докато не започнете да консумирате и сами не се убедите и почувствате ползата от тези невероятни продукти. Пожелавам на всички да имат шанса и възможността да се докоснат до това великолепно творение на Природата!

С уважение : Галина Бозвелийска - независим дистрибутор

Продуктите на AquaSource са естествени здравословни храни и за употребата им не е необходима консултация с медицинско лице.

Кошница

0 Продукти - 0.00 лв.
Виж кошницата

Търси продукт


Разширено търсене

Продукти

Created jtemplate joomla templates